Våra webbsidor: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Om oss

Made in Germany

Touratech tillverkar tillbehör för touring och äventyrsmotorcyklar av alla märken. De flesta av våra ca 6 000 produkter säljs under namnet Touratech men vi är också underleverantör åt tex. BMW och KTM. Merparten (över 85%) av våra produkter tillverkas i egen fabrik i södra Tyskland, och resterande så långt det är möjligt i Tyskland eller Europa. Touratech grundades 1990 i Tyskland av Herbert Schwarz som fortfarande är ägare VD. Touratech finns representerade i drygt 50 länder genom officiella Touratech-distributörer.

Zega Pro

 

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att vara en komplett leverantör åt touring- och äventyrsmotorcyklister oavsett märke på motorcykel. Vi har i vårt sortiment packväskor, crashbågar, motorplåtar, extraljus, GPS-navigatorer, GPS-hållare, stötdämpare, motorcykelkläder, campingutrustning och mycket mer. Några av våra mest kända produkter är våra ZEGA-aluminiumpackväskor och låsbara GPS-hållare.

zega-pro-web

 

Touratech i Norden

Huvudkontoret för Touratech i Norden ligger i Lidköping, Sverige. Här finns även ett showroom & butik. I Norge, Danmark och Finland hittar du auktoriserade Touratech-återförsäljare med showrooms. Läs mer på respektive hemsida.

Touratech Shop-web-2000x750

touratech_svwww.touratech.se touratech_nbwww.touratech.no touratech_dawww.touratech.dk touratech_fiwww.touratech.fi

 


Experience

Touratech är mer än kvalitetstillbehör för din motorcykel. Vi arrangerar även förarutbildningar, äventyrsresor och event för äventyrsmotorcyklister. Vi är en officiell BMW Motorrad partner med certifierade instruktörer och turledare. Läs mer på respektive hemsida.

Offroad School-web-2000x750

OffroadSchool-logo-svart-bakgrundFörarutbildning på grus i alla svårighetsgrader. Arrangeras i Lidköping och Säfsen från april till oktober.www.offroadschool.se AdventureTravel-logo-svart-bakgrundFölj med oss ut i världen på motorcykel. Först ut är är Portugal men fler resmål kommer.www.adventuretravel.se AdventureDays-logo-svart-bakgrundÅrets äventyrshändelse – helgen före midsommar. Kör hoj och umgås med hundratals likasinnade.www.adventurdays.se