Våra webbsidor: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Nöjd-Kund-Garanti på sadlar och stötdämpare

Vi lägger mer kraft på utveckling av våra produkter än de flesta andra företag. Våra produkter måste fungera i alla lägen, oavsett vart i världen du befinner dig. Att t.ex. motorbågar och packväskor är bra kan man oftast lista ut genom att se och känna på finish, funktion och design. När det kommer till stötdämpare och komfortsadlar är det svårare. Man måste helt enkelt provköra dem ordentligt för att vara säker. Och faktum är att vi är så övertygade om att du kommer bli nöjd att vi vågar lämna Nöjd-Kund-Garanti på alla våra komfortsadlar, stötdämpare och cartridge-kit.

Detta betyder att du kan köpa, montera, provköra och skita ner produkterna för att bilda dig en uppfattning om de passar dig eller inte. Är du inte nöjd så kan du skicka tillbaka dem och får pengarna tillbaka! Våra enda krav är att du verkligen provkör riktigt ordentligt innan ev. retur. Vår Nöjd-Kund-Garanti gäller en månad från leveransdatum.

Montering/demonteringskostnader och eventuella frakter får du dock bekosta själv. Produkten får inte vara skadad vid retur (men använd eller smutsig är ok).