Våra webbsidor: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Made in Germany – även i framtiden

De senaste tre åren har varit spännande för oss på Touratech. Efterfrågan på våra produkter har ökat enormt över hela världen och fabriken i Tyskland har nyttjats till bristningsgränsen. Under året som gått gjordes det som var tvunget för att möta en fortsatt ökning – nämligen att flytta produktion och logistikavdelning till nya och större lokaler. Men till skillnad från de flesta av våra kollegor i branschen flyttade vi inte långt österut, utan endast rätt över gatan i Niedereschach i södra Tyskland. Made in Germany alltså – även i framtiden!

Även om produktion och lager endast flyttat några hundra meter så skapade detta tyvärr leveransproblem under året, vilket vi givetvis beklagar. Flytten var tyvärr oundviklig för att klara av ökad efterfrågan och garantera högsta kvalitet även i framtiden. Leveranssituationen blir nu bättre och bättre för varje vecka, men vi kommer troligtvis att lida av vissa leveransproblem även under nästa säsong, innan alla system och all ny personal är helt inkörda.

Vi beklagar än en gång att vissa av er fått vänta länge på era Touratech-produkter i år, men ni ska veta att massor har gjorts för att förbättra situationen. Så nu ser vi fram emot 2017!

 

Se filmen från vår nya produktionsanläggning i Niedereschach nedan:

Touratech Relocation 2016