Våra webbsidor: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Köp en GS av oss – vinterförvaring ingår!

Äventyrsmotorcyklar till bra pris

Nu säljer vi ut de sista 2016-motorcyklarna från Offroad School och Adventure Travel till riktigt förmånliga priser! Vi har också ett par 2017 cyklar i näst intill nyskick, som endast varit ute på några provkörningsturer, till salu.

De cyklar som använts under våra utbildningar & resor är relativt lugnt körda och mycket väl underhållna. Ev. skadade delar är alltid utbytta (om annat ej framgår), men en och annan repa finns givetvis på dem. Ett riktigt förmånligt köp för dig som ska använda din motorcykel till det den är tänkt för – resa och äventyr. Cyklarna finns för provkörning hos oss i Lidköping. Vi tar tyvärr inte inbyte när vi säljer motorcyklar.

 

Alla våra MC till salu hittar du på blocket >>>

 

Vinterförvaring ingår!

Har du ingen möjlighet att förvara din nya motorcykel hemma över vintern bjuder vi på vinterförvaringen! Cykeln står då i våra uppvärmda och larmade lokaler i Lidköping och vi ser till att batteriet laddas under vintern. När det börjar bli dags att hämta den i vår hör du bara av oss så bestämmer vi en dag som passar dig.

 

Förmånlig hemtransport

Om du köper en motorcykel av oss kan vi erbjuda mycket förmånlig hemtransport. Bor du tex. i Stockholm så levererar vi din nya motorcykel för ca 1500kr, bor du i Göteborg kostar det ca 600kr. Kontakta oss för exakt pris för att leverera motorcykeln hem till dig.

 

Garanti & service

I de allra flesta fall har våra motorcyklar fabriksgaranti kvar. Om den har gått ut så lämnar vi istället 6 månaders SMR-garanti (denna garanti gäller på samma sätt som fabriksgarantin). Alla cyklar vi säljer är nyservade med BMW originaldelar och har alltid fräscha däck, bromsbelägg osv.