Våra webbsidor: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Köp en GS av oss – Offroad School ingår!

Äventyrsmotorcyklar till bra pris

Nu säljer vi ut de sista 2016-motorcyklarna från Offroad School och Adventure Travel till riktigt förmånliga priser! Vi har också ett par 2017 cyklar i näst intill nyskick, som endast varit ute på några provkörningsturer, till salu.

De cyklar som använts under våra utbildningar & resor är relativt lugnt körda och mycket väl underhållna. Ev. skadade delar är alltid utbytta (om annat ej framgår), men en och annan repa finns givetvis på dem. Ett riktigt förmånligt köp för dig som ska använda din motorcykel till det den är tänkt för – resa och äventyr. Cyklarna finns för provkörning hos oss i Lidköping. Vi tar tyvärr inte inbyte när vi säljer motorcyklar.

 

Alla våra MC till salu hittar du på Blocket >>>

 

Nu får du Offroad School på köpet!

Om du köper en motorcykel av oss innan årsskiftet ingår en 2-dagars utbildning i Touratech Offroad School under 2018!
Värde 5 995-7 695kr. Om du köper en GS kör du på din egen cykel under utbildningen, om du köper en annan modell ingår även hyrmotorcykel under utbildningen.

 

Läs mer om Offroad School >>>

 

20% rabatt på Touratech

Vid köp av motorcykel lämnar vi 20% rabatt på samtliga Touratech-tillbehör du önskar till din nya motorcykel. Denna rabatt gäller även på t.ex. förarutrustning såsom hjälmar, ställ och stövlar från Touratech.

 

Till webbshoppen >>>

Förmånlig finansiering

Om du önskar finansiering på din motorcykel kan vi erbjuda detta genom Swedbank finans. Du betalar då 20% i kontantinsats, räntan är f.n. på 4.00%, 500kr uppläggningsavgift, 50kr aviavgift (som du slipper om du väljer e-faktura). Inga andra dolda avgifter. Läggs på 12-72 månader och kan när som helst lösas utan extra kostnader. Kontakta oss för ett detaljerat förslag.