Våra webbsidor: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Garmin GPS-paket med låsbara hållare

 

Garmin 395-paket

Denna GPS passar dig som i första hand vill kunna ta dig från A till B. Men du kan givetvis bygga rutter i den och välja din egen väg. Du kan också koppla upp den till ett headset för att får körinstruktioner i hjälmen. I paketet ingår förutom själva GPS:en även komplett europakarta med gratis livstids uppdateringar, ett MC-fäste med strömförsörjning, kulledsadapter som passar nästan alla motorcyklar, låsbart Touratech-fäste i aluminium, sugkoppsfäste för bilen med ciggadapter samt en USB-kabel för laddning och datoranslutning. Garmins kartprogram BaseCamp kan gratis laddas ner så du kan bygga rutter i din dator.

Paketpris 5 995:-

(rek. ca pris GPS-paket och hållare 7 094:-)

Läs mer om zumo 395 i webbshoppen

 

Garmin 595-paket

Storsäljaren! 595 har en större skärm än lillebror 395 och utökade funktioner för kommunikation och uppkoppling till tex. Spotify. Du kan givetvis bygga rutter i den och välja din egen väg. Du kan också koppla upp den till din telefon och headset för att få både körinstruktioner och telefonsamtal i hjälmen. I paketet ingår förutom själva GPS:en även komplett europakarta med gratis livstids uppdateringar, ett MC-fäste med strömförsörjning, kulledsadapter som passar nästan alla motorcyklar, låsbart Touratech-fäste i aluminium, sugkoppsfäste för bilen med ciggadapter samt en USB-kabel för laddning och datoranslutning. Garmins kartprogram BaseCamp kan gratis laddas ner så du kan bygga rutter i din dator.

Paketpris 7 995:-

(rek. ca pris GPS-paket och hållare 9 464:-)

Läs mer om zumo 595 i webbshoppen

 

Garmin 276Cx-paket

GPS:en för den riktiga entusiasten som jobbar mycket med detaljerade rutter och spår. Inte lika lättanvänd som Zumo-serien då den saknar pekskärm. Saknar uppkoppling av tex. telefon och musik. Men fullproppad med alla tänkbara funktioner det gäller just navigation. I paketet ingår förutom själva GPS:en även komplett Europakarta på minneskort, ett universal/MC-fäste med strömförsörjning, kulledsadapter som passar nästan alla motorcyklar, samt en USB-kabel för laddning och datoranslutning. Garmins kartprogram BaseCamp kan gratis laddas ner så du kan bygga rutter i din dator.

Paketpris 9 495:-

(rek. ca pris GPS-paket, Europakarta och RAM-fäste 10 089:-)

Läs mer om 267Cx i webbshoppen