Våra webbsidor: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi
Destino Adventure äventyrsstövel, Svart

Destino Adventure äventyrsstövel

Destino Adventure äventyrsstövel
Du har väl inte missat att det just nu är 30% rabatt på äventyrsstövlar & 15% på övriga sortimentet.

Destino Adventure äventyrsstövel är perfekt för dig som åker på långtur då inneskon även fungerar för kortare promenader på stan eller runt tältet på natten.

Destino Adventure är en högkvalitativ multifunktionsstövel som lever upp till alla krav man kan tänka sig för långa resor. Antagligen är det första gången som en stövel har en dubbelfunktion med en innersko som kan användas separat. Det sparar plats och gör att du får över mer rum i packningen till annat. Den robusta stöveln är självklart vattentät, likaså är innerskon som trots detta låter dina fötter andas. Destino är kraftigare än touring- och s.k. äventyrsstövlar för att ge ett bättre skydd. Men den är inte lika grov och stel som en crosstövel.

Det är ingen dålig kompromiss av säkerhet och funktion. Man behöver inte åka på långa äventyrsresor för att veta vad som är viktigt när man väljer säkerhets- och fritidskläder för nästa tur, oavsett om det är en lägre resa eller en tur över helgen: säkerhet, komfort och en liten packningsstorlek. När vi utvecklade DESTINO Adventure ville vi att stöveln skulle fungera felfritt oavsett vilka behov du har. Därför får du tre stövlar i en. Många lösningar är resultatet av en lång erfarenhet av resor under extrema förhållanden och har testats på hundratusentals gånger.

DESTINO Adventure erbjuder ett perfekt skydd på svåra gruspassager samtidigt som de är extremt bekväma på kurviga landsvägar. DESTINO Adventure kommer med en kabel i rostfritt stål som kan dras ut och gör att den kan anslutas till motorcykeln medan du besöker staden med den separata fritidsskon. Destino finns i 3 olika färger och storlekarna sträcker sig ända från 37-49.

Passa på just nu är det 30% rabatt.

Läs mer i vår webbshop (Svart) >>>

Läs mer i vår webbshop (BRUN) >>>

Läs mer i vår webbshop (vit) >>>