Våra webbsidor: 

  • sv
  • nb
  • da
  • fi

Travel Event 2017

2017 års Touratech Travel Event arrangeras den 26-27 maj, alltså Kristihimmelfärdshelgen.

Vi startar på fredag kl. 10.00 och fortsätter till kl. 15.00 på lördagen. Kom förbi ett par timmar eller stanna hela eventet. Provkör & testa motorcyklar, mc-kläder, hjälmar, GPS:er, stötdämpare, komfortsadlar och mycket mer. Eventet är gratis för alla besökare.

 

 

Provkörning av äventyrsmotorcyklar

bmw BMW har på årets event med sig BMW F 700 GS, BMW F 800 GS Adventure och BMW R 1200 GS Rallye.

BMW F 700 GS – F 700 GS är det givna valet för dig som vill ha en allroad som fungerar både för asfalt och grus. Det är en smidig och praktisk motorcykel som drar fördel av sin låga sadelhöjd och mångsidiga samt vardagsbetonade repertoar. Till i år har F 700 GS uppdaterats tillsammans med sina mer offroadbetonade syskon F 800 GS och F 800 GS Adventure.

BMW F 800 GS Adventure – Låt oss presentera alternativet för dig som vill köra jorden runt med något lätt och smidigt. F 800 GS Adventure är det bästa från BMW:s mellanklassare med det typiska Adventure-receptet för att kunna köra långt, över all sorts terräng.

BMW R 1200 GS Rallye – Med nya R 1200 GS Rallye erbjuds för första gången en GS med sant endurostuk med totalt fokus på optimala egenskaper på löst underlag. Perfekt motorcykel för Adventure Days! Rallye är den sportigaste GS-medlemmen någonsin och omfattande utveckling har byggt vidare på GS Adventures erfarenheter, men i ett nättare paket där aktiv körning prioriteras framför långa distanser.


Ducati DUCATI kommer med sin nya Multistrada 950, Multistrada 1200 Enduro och Scrambler.

Honda_logo-65 HONDA Ifrån Honda Mc Svenska AB kommer 3 olika modeller kunna provköras.

Honda VFR1200X – Äventystouring på en helt ny nivå. Komfort och kraft samlat i ett off-road paket som inte tvekar för några vägar.

Honda CRF 1000 – Här kan ni pröva 3 olika modeller av kungen av Äventyr, Africa Twin.
*CRF1000 med DCT växellåda. Kom o känn hur enkelt och smidigt man kan köra!
*CRF1000 Hardcore Rally. Lättare och smidigare. Som gjord för grusvägar och stigar, godkända grövre däck, rejäl hasplåt och gott ljud ifrån termignoni slip-on
*CRF1000 manuell växellåda. Kungen av Äventyr i original förpackning. Kom o upplev hur kul man kan ha på en Honda.

Honda X-adv 750 – Helt ny modell av Honda. 750 kubik med DCT låda. Riktig fjädring och bromsar gjorda för att sladda på grusvägar. Rally instrumentering, Traction Control,

Kom och provkör X-adventure.. Du kan bli först…


   Bike Trollhättan kommer och erbjuder provkörning av KTM:s äventyrsmodeller

 Bike Trollhättan har även med sig cyklar från Yamaha för provkörning

 SUZUKI har med sig sina V-Strom för provkörning
Provkörning av Touratech Suspension-motorcyklar. Att uppgradera dina stötdämpare gör en enorm skillnad både för komfort och väghållning – känn själv!
Companero Provkörning av Touratech Compañero. Testa en Compañero World2-jacka i verkligheten och känn skillnaden mellan ytter & innerställ.
Provkörning av Touratech Aventuro Carbon & Aventuro MOD. Känn ordentligt på våra äventyrshjälmar! Alla modeller & storlekar finns för provkörning.
Touratech Provköring av Touratech komfortsadlar & kåpglasspoilers. Sittkomfort & minskad turbulens måste provas, flera modeller till provkörning.

Touratech Experience

Offroad School-logo Touratech Offroad School – arrangerar prova-på-utbildningar utanför butiken. Alla som provar är med i utlottningen av en förarutbildning till ett värde av 7 495kr! Se program för aktuella tider.
Adventure Travel-logo Touratech Adventure Travel – Få all information du behöver om våra resor i Portugal och på Island – från resenärer som varit med oss. 
Adventure Days-logo Adventure Days i Säfsen – Information om skandinavens största grusevent som arrangeras i mitten av september.

Leverantörer på plats

garmin Garmin är på plats och berättar om nyheten 276Cx och storsäljarna Zumo 395 & 595.
Representant från Sena är på plats och berättar om deras nya headset.

Guidade grus & asfaltsturer

BMW klubben Sverige BMW-Klubben arrangerar grus & asfaltsturer i vackra Lidköpingsområdet (se program för tider) och berättar om sin klubb och sina aktiviteter.

Dessutom!

  • Fina erbjudanden i vår butik på Touratech, Kriega, Garmin & Sena.

 

  • 2016-års skolmotorcyklar till salu. Allt från 700GS-1200GS Adventure, bra cyklar till bra pris!

 

  • God mat & dryck  – vår lokala favoritrestaurang Le Petit är på plats och serverar fika, frukost (lördag), lunch och middag. De har även fullständiga rättigheter och vår Touratech-bar öppen på fredag kväll. Observera att middag fredag kväll måste bokas genom att maila: info@touratech.se. Se meny och priser i menyn högst upp till höger på sidan.

 

  • Gratis camping utanför butiken med tillgång till dusch & toalett dygnet runt. På lördag morgon finns möjlighet att köpa frukostmackor, juice och kaffe på Touratech mellan kl. 08.00 – 10.00. Observera att camping måste förbokas genom att maila: info@touratech.se. Vi bekräftar din bokning via mail.

 

 

  • Gratis Touratech-shuttle mellan Hotell Edward och Touratech varje halvtimma fredag 15.00-19.00 samt 22.00-01.00.